Tabte forbindelsen til serveren..

Du har muligvis minimeret dette vindue og mistet forbindelse til siden, vent et øjeblik også forbinder vi dig igen..

Handelsbetingelser

Læs de betingelser som du godkender ved køb af et produkt/service hos Techa-Hosting

Techa-hosting accepterer at levere tjenester til forbrugeren, med forbehold af følgende ("Handelsbetingelser") Vi bruger forskellige ord til at tale på vegne af "Techa-hosting" i dette dokument, "Techa-hosting", "vi", "vores" og "os" henvender sig til Techa-hosting.dk. "kunden", "forbruger", "køberen", "du", "din" henvender sig til dig som forbruger af vores service. Vi bruger ordet "SDS" som forkortelse af "Shared dedikeret server". Ved et hvert køb fra Techa-hosting.dk accepterer du disse handelsbetingelser, samt at du har læst dem igennem, forstået dem og forpligter dig selv til at holde dig opdateret på dem.§1. Fortrydelsesret

Vi fraskriver den normale 14 dages fortrydelsesret, da det virtuelle service du modtager bliver tag i brug.. Din server bliver sat op med det samme efter betalingen er modtaget, skulle der have været sket en fejl under oprettelsen af din server er det muligt for en fuld refundering.

§2. Data tab & DDos beskyttelse

Techa-hosting står ikke til ansvar for DDos angreb, eller data tab. Vi tilbyder beskyttelse af DDos angreb til en hvis grad, vi lover ikke at kunne stoppe ALLE DDos angreb samt hacker angreb. Hvis din server har været nede i mere end 2 dage pga. DDos eller andre angreb vil du kunne modtage erstatning, af de dage som din service har været nede.

§3. Betaling og opsigelse

Dit produkt du lejer har en leje-periode mellem 1 og 12 måneder. 10 dage for din leje-periode udløber, vil du modtage en faktura. Fakturaen skal fra den dag den bliver oprettet betales indenfor 14 dage, bliver den ikke betalt indenfor 14 dage vil produktet blive slettet helt og kan ikke blive genskabt. Du kan forlænge din leje-periode ved at betale for den oprettede faktura, det er muligt at betale igennem PayPal. Ved betaling af din service vil du modtage en e-mail med en bekræftelse af din betaling, og den bekræfter at vi har modtaget din betaling samt at din server er blevet forlænget.
Trækker du penge tilbage (chargeback) på en service som du har hos os har vi fuld ret til at suspendere din server indtil at problemer er løst.

§4. Support

Alt form for support skal ske igennem vores kundeside som har et integreret support system, ved kontakt personligt via andre steder kan vi ikke love at vi vil hjælpe dig, selvom hvis du er kunde ved Techa-hosting. Vi har retten til at begrænse din support og evt. lukke din server, og slette din server med, eller uden en delvis refundering. Hvis en af vores supportere føler sig truet eller lignende.

§5. Suspendering

Vi tillader os at suspendere eller slette din server uden varsel hvis du bryder disse handelsbetingelser.

§6. Produkt begrænsning

Hvis du bliver taget i at overskride det tilladte antal RAM og eller for meget CPU kraft, vil din server blive suspenderet eller slukket og vi vil bede dig ordne problemet øjeblikkeligt.

§7. Private oplysninger og persondata

Du forpligter dig til at oplyse alt korrekt og opdateret data til os, vi videregiver ikke dine oplysninger eller sælger videre dem til en tredjepart.

§8. Rettigheder

Vi forbeholder retten til at kontrollere, og håndtere alle filer på din server.

§9. Produkt support

Vi hjælper med næsten alt. Men vi forbeholder os retten til at afvise eller bede dig vente hvis: 1. Vi har meget travlt. Hvis dette er tilfældet, vil du blive bedt om at oprette en support sag. 2. Hvis det du mangler hjælp til noget som tager længere tid og er meget tidskrævende, det kan være til opsætning af større configs eller større systemer. 3. Misbrug af supporten, hvis du spørger om mange ting på kort tid som ikke giver os tid til at hjælpe andre kunder. Vi tillader som regel gerne mellem 3-6 om dagen. Vær opmærksom på at hvis dit produkt er til et større spil kan vi ikke love at vi kommer ind din server for at teste det, eller at vi ikke har tid eller ikke ejer spillet.

§10. Server regler & EULA

Til diverse servere, som vi sælger accepterer du, ved køb ved os, deres regler og EULA omkring servere.

§11. Lagerplads

Alle kunder hos os har en begrænset lagerplads, hvis der bliver brugt for meget lagerplads, tillader vi os at suspendere din server, bliver det ikke ordnet indenfor 7 dage vil din server blive slettet. Du vil ikke modtage en refundering. Vores opdeling af lagerplads er 4 GB (4096 MB) pr gb RAM til Minecraft servere og et max forbrug af 20 GB lagerplads for vores andre produkter. Vi tillader dog særtilfælde for individuelle kunder at overskride dette ved et højere behov, ejeren af Techa-hosting.dk skal give tilladelse til dette.

§12. Binding

Når du lejer et produkt indgår du en betalingsaftale og at vi automatisk må trække betalingen fra din PayPal konto. Betalingen bliver trukket 3 dage før produktet skla fornyes. Har du ikke nok penge på din PayPal konto eller kredit kort hvis det er tilknyttet din PayPal vil du modtage en email med du mangler at betale og derefter har du 7 dage til at betale for produktet før det bliver slettet. Det er kundens egen pligt at annulere deres betalingsaftale fra PayPals egen hjemmeside.

§13. Minecraft EULA

Vi accepterer automatisk Minecraft EULA på kunders vegne, og påtager sig intet ansvar. Det er kundens eget ansvar at holde sig opdateret på Minecrafts EULA, og eventuelle overskridelser. Ved køb ved Techa-hosting giver du os tilladelse til at automatisk acceptere Minecrafts EULA i den form den foreligger på købstidspunktet og fremover.

§14. Shared Dedikeret server (SDS)

Der er et x antal kunder på vores SDS server(e), kunderne er delt op på en dedikeret maskine hvor de deler resourcerne på den SDS server de er på. Hver bruger kan bruge et en tilpas mængde resourcer ud af dem som der er tilgængelig. Bruger en kunde en større mængde resourcer har vi lov til at lukke den process som tager mange resourcer og vi forholder os retten til at suspendere og slette deres bruger på SDS serveren uden advarsel.

§15. Support til Shared Dedikeret server (SDS)

Når du lejer dig ind på en SDS server er hjælpen du kan få fra vores support meget minimal. Installation af diverse programmer står du selv for og hvis de ikke fungere korrekt står du selv for at ordne dem medmindre det er et software der kræver admin adgang og som ikke er skadeligt eller ikke påvirker andre på SDS serveren.
Vi hjælper primært heller ikke med konfigurering af spil servere eller programmer udover til ting vi selv leverer da vi ikke ved hvordan programmerne fungere og ikke kan yde bedst mulig service til dem.

§16 Opsigelse paypal

Vi står ikke til ansvar for hvis du ikke selv opsiger din betalinger på PayPal

§16 EUP Key

Skulle der opstå problmer med din EUP Key er det ikke noget vi står tip ansvar for. Vi kan til hver en tid opsige din EUP Key.

§17 Prismatch

Vi kan til enhver tid afvise et prismatch hvis vi mener at produktet ikke er identisk til vores

§18 Tilfredshed

Udnøttelse vil resultater i at vi kan nægte at refundere.

Sidste opdateret: 05/09/2023 00:23

Slider shape

Se hvad vores kunder mener om os

Star icon
Star icon
Star icon
Star icon
Star icon

4.6 /5.0 (90+ Anmeldelser)

confused vector

Brug for hjælp?

Kontakt vores support! Vi er klar til at hjælpe!